3 Temmuz 2012 Salı

kuzu haslama kardelenruyasi.com








[Resim: 7n0fh.jpg]



MALZEMELER:

4 Adet Kuzu Gerdan (kemikli)

3 Patates

Tuz

Pul Biber

Sarımsak(İstenirse)



YAPILIŞI:

Etler düdüklüye üstüne geçecek kadar su iel konur ve kapağı kapatılmadan 15 dk kaynatılır. Bu arada Biriken köpüğü alınır. Daha sonra patatesler soyulur. Haşlanırken ezilmesin diye 2'ye bölünerek konur ve düdüklünün kapağı kapatılır. 30 dk kadar haşlandıktan sonra yemeğimiz hazır. Pişen yemeğe tuzu atılır. Servis edilirken istenirse dövülmüş sarımsak ve pul biber ilave edilir.AFİYET OLSUUUUUUUUUUUUUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder