4 Temmuz 2012 Çarşamba

iki renkli pasta,hamur işleri,kardelenruyasi

İKİ RENKLİ PASTA TARİFİ



1 paket kakaolu puding

1 paket kakaolu bisküvi

1 paket kepekli bisküvi

2,5 su bardağı süt

1 adet muz

1 yemek kaşığı margarin



Yapılışı Pudingi süt ile koyulaşana kadar pişirin. Piştikten sonra ocaktan alıp margarini ilave edin. Margarini karıştırarak iyice yedirin.



Uzun bir servis tabağına her bisküviye krema sürün. Bir kepekli bir kakaolu bisküvi olmak üzere dizin. Kalan kremayı üzerine sürün. Üzerini muz dilimleri ile süsleyin.



2 saat dolapta dondurun. Keserken ilk dilimi çapraz biçimde kesin. iki renkli pastayı dilimleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder