26 Haziran 2012 Salı

Metabolizmayı Canlandıran Salata

[Resim: 293-1.jpg]



6-7 yaprak taze tere

5-6 yaprak roka

1 adet orta boy acı sivri biber

1 küçük beyaz soğan

5-6 dilim doğranmış greyfurt

3 çorba kaşığı light ton balığı

Yarım tatlı kaşığı biberiye

Yarım tatlı kaşığı toz zencefil

1 çorba kaşığı rendelenmiş turp tatlı kaşığı limon suyu

Yarım tatlı kaşığı öğütülmüş tere tohumu



Yapılışı:



Yeşillikleri iri parçalar halinde doğrayın.

Rendelenmiş turp, doğranmış sivri biber, soğan ve küp küp doğranmış greyfurtu bu malzemeye karıştırın.

Üzerine toz zencefil, tere tohumu ve limon suyu dökün.

Ton balıklarını ister üzerine koyun, isterseniz içine katın.

Bir öğün yerine bu salatayı yiyebilirsiniz.

Yanına mutlaka bir karbonhidrat istiyorsanız o zaman 2-3 adet kepekli grisini veya 3-4 adet kepekli tuzsuz bisküvi ya da ince bir dilim kızarmış çavdar ekmeğini tercih edin.

Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder