OSMANLI MUTFAĞI
13 Haziran 2012 Çarşamba
KAYISI KURUSU EZMESİ
KAYISI KURUSU EZMESİ
Kuru kayısıları iyice haşlayıp süzünüz. Kalburdan geçirip kuşhaneye koyunuz. Süzülen sudan bir miktar su ile kayısının bir misli şeker ilâve ederek orta ateşte, eze eze suyunu çekip tam kıvama gelinceye dek pişiriniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
cheap surgical instruments
decode string
physiotherapists near me
catering sirketi
huis met prive zwembad zuid frankrijk
https://scentle.com/
leo娛樂城
legit online casino
me777
דירותדיסקרטיות
rehvide müük
ghostwriting agentur österreich
Sitemap could not be read
bao mat space lilly casino
محفوظ کیسینو
sign up bonus no deposit bingo
automatenspiele youtube
new casino in united states
casino
онлайн казино
Kasino
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder